ZADNJE NOVOSTI

Javna kuhinja „Imaret“ Bihać već nekoliko mjeseci funkcioniše otežano prvenstveno zbog teške finansijske situacije i obaveza prema dobavljačima, a najviše obaveza se odnosi prema dobavljaču za kruh.

Spisak sretnih dobitnika nagradne igre "GODINA DANA BESPLTANOG GORIVA" za područje RS-a možete pronaći na linkovima ispod.

Doboj Istok/ Reyhanlı - Sirija, 19. maj 2017. - Četvrti po redu MFS-EMMAUS-ov konvoj „BiH za Siriju" stigao je na odredište. Članice HIFA grupacije, kmpanije HIFA PETROL i HIFA OIL  podržale su i ovu akciju  donacijom 2 šlepera – 50 tona brašna za pomoć izbjeglicama Sirije.

Na ceremoniji u hotelu Hills u Sarajevu, kompanija Kolektiv – portal Posao.ba, dodijelila je priznanja kompanijama koje su izabrane za Najpoželjnije poslodavce u BiH.

U petak, 12. Maja 2017. godine na području općine Grude u mjestu Sovići kompanija HIFA PETROL otvorila je svoj 23. maloprodajni objekat, 40. u sastavu grupacije HIFA.

Po konačnim finansijskim rezultatim najuspješnija naftna kompanija u Bosni i Hercegovini HIFA PETROL d.o.o Sarajevo u 2017. godinu ulazi sa novim akvizicijama otvaranjem novih maloprodajnih objekata kao i značajnijom modernizacijom kada je u pitanju vizualni identitet enterijera i eksterijera benzinskih pumpi.

Od  7.  Marta  2017.  godine  na niže  navedenim benzinskim pumpama   HIFA PETROL   možete da  kupite uvijek  svježe  sendviče (3 vrste)  kao i kolače.

HIFA PETROL dobitnik priznanja "Best Buy Award" za Bosnu i Hercegovinu

Danas, 08. Mart 2017. godine na svim benzinskim pumpama HIFA PETROL za pripadnice nježnijeg spola obezbidjeili smo prigodan poklon

 

Postani član Hifa Petrol
Facebook stranice

Prati akcije, novosti i nagradne igre!
Posjeti nas na Facebooku »

-->
-------