ZADNJE NOVOSTI

Od  7.  Marta  2017.  godine  na niže  navedenim benzinskim pumpama   HIFA PETROL   možete da  kupite uvijek  svježe  sendviče (3 vrste)  kao i kolače.

HIFA PETROL dobitnik priznanja "Best Buy Award" za Bosnu i Hercegovinu

Danas, 08. Mart 2017. godine na svim benzinskim pumpama HIFA PETROL za pripadnice nježnijeg spola obezbidjeili smo prigodan poklon

U ponedjeljak, 27. Februara 2017. godine na području općine Vogošća u Sarajevu kompanija HIFA PETROL otvorila je svoj 22. maloprodajni objekat, 39. u sastavu grupacije HIFA te 8. na području kantona Sarajevo.

Obavještavamo sve svoje poslovne partnere, konzumente naših usluga kao i Vas,  naše redovne posjetioce web prezentacije,  da smo od 01.01.2017. godine promijenili svoj vizualni identitet,
 odnosno naš logotip.

Najbolji bosanskohercegovački igrač bilijara i četverostruki europski prvak jučer je u prostorijama Bilijar kluba Predator u Sarajevu potpisao ugovor sa najuspješnijom naftnom kompanijom HIFA PETROL.

Direktor kompanije HIFA Petrol Hajrudin Ahmetlić u razgovoru za Klix.ba govori o poslovnim aktivnostima u protekloj godini, ali i planovima za budućnost, kvalitetu goriva koje građani BiH toče, oscilaciji cijena nafte na svjetskom tržištu, ali i doprinosima državi od goriva, kao i o investicijama u oblast poljoprivrede i metalne industrije.

Od 05. januara 2017. godine na svim benzinskim stanicama najveće domaće naftne kompanije – HIFA grupacije, za sve članove BIHAMK-a omogućen je popust od 0,05 KM/po litru bilo koje vrste goriva.

Domaća naftna kompanija HIFA PETROL doo Sarajevo članica grupacije HIFA, danas je objavila novi promotivni spot u kojem na impresivan način prikazuje svu organizovanost i ozbiljnost poslovanja čime opravdano nosi titulu najuspješnije domaće naftne kompanije.

 

Postani član Hifa Petrol
Facebook stranice

Prati akcije, novosti i nagradne igre!
Posjeti nas na Facebooku »