ZADNJE NOVOSTI

Spisak sretnih dobitnika nagradne igre "GODINA DANA BESPLTANOG GORIVA" za područje RS-a možete pronaći na linkovima ispod.

Početkom ovog mjeseca kompanija HIFA PETROL podržala je inicijativu UG „Nada“ iz Jajca i uplatila kompletan iznos za kupovinu mamograf medicinskog uređaja za rano otkrivanje raka dojke.

Javna kuhinja „Imaret“ Bihać već nekoliko mjeseci funkcioniše otežano prvenstveno zbog teške finansijske situacije i obaveza prema dobavljačima, a najviše obaveza se odnosi prema dobavljaču za kruh.

Spisak sretnih dobitnika nagradne igre "GODINA DANA BESPLTANOG GORIVA" za područje RS-a možete pronaći na linkovima ispod.

Doboj Istok/ Reyhanlı - Sirija, 19. maj 2017. - Četvrti po redu MFS-EMMAUS-ov konvoj „BiH za Siriju" stigao je na odredište. Članice HIFA grupacije, kmpanije HIFA PETROL i HIFA OIL  podržale su i ovu akciju  donacijom 2 šlepera – 50 tona brašna za pomoć izbjeglicama Sirije.

Na ceremoniji u hotelu Hills u Sarajevu, kompanija Kolektiv – portal Posao.ba, dodijelila je priznanja kompanijama koje su izabrane za Najpoželjnije poslodavce u BiH.

U petak, 12. Maja 2017. godine na području općine Grude u mjestu Sovići kompanija HIFA PETROL otvorila je svoj 23. maloprodajni objekat, 40. u sastavu grupacije HIFA.

 

Postani član Hifa Petrol
Facebook stranice

Prati akcije, novosti i nagradne igre!
Posjeti nas na Facebooku »

-->
-------