ZADNJE NOVOSTI

Na press konferenciji održanoj 20.03.2018 u Zetri potpisivanjem ugovora Mesud Pezer, BH rekorder u bacanju kugle, postao je novo zaštitno lice kompanije Hifa Petrol.

U četvrtak, 8. februara 2018. godine HIFA Petrol je otvorila novu benzinsku pumpu  u Visokom, u naselju Muhašinovići.

„HIFA Petrol se pridružila mom timu i sada ćemo pokušati zajedno da pravimo još bolje rezultate. Nadam se da će HIFA Petrol nastaviti davati podršku mladim sportistima koji to zaslužuju“ – Damir Džumhur

16 novembar 2017

Hifa Petrol donirali 2,000 obroka HO Merhamet

Društveno odgovorna kompanija Hifa Petrol d.o.o. donirala je ukupno 2.000 obroka humanitarnoj organizaciji Merhamet, od kojih je 1000 obroka donirano HO Merhametu u Zenici i 1000 obroka HO Merhametu u Kaknju.

On je u velikom finalu savladao igrača iz Hong Konga Rubbija Capita, a meč koji je faktički odigrao bez greške riješio je u svoju korist rezultatom 9:1.

PONUDA ZIMSKIH GUMA NA HIFA PETROL-U

 srijeda, 01 Novembar 2017

Količine zimskih guma po akcijskim cijenama su ograničene!

U subotu, 28. Oktobra 2017. godine u ZU „DOM ZDRAVLJA“ u Sanskom Mostu izvršena je primopredaja vrijedne medicinske opreme ovoj ustanovi od strane HIFA PETROL d.o.o. Sarajevo, najuspješnije naftne kompanije u Bosni i Hercegovini.

Na putnoj komunikaciji Vlasenica – Bratunac u opštini Milići HIFA Petrol, najuspješnija naftna kompanija u Bosni i Hercegovini u prethodne dvije godine, danas je otvorila svoj 28. maloprodajni objekat.

 

Postani član Hifa Petrol
Facebook stranice

Prati akcije, novosti i nagradne igre!
Posjeti nas na Facebooku »

/*
--> */
-------