trgovine
 
U sastavu naših benzinskih   pumpi nalaze se bogato opremljene trgovine sa preko 2.000 artikala u kojima pored auto asortimana možete pronaći   i   robe široke potrošnje. Grupacija HIFA od svog osnivanja nastoji da svojim potrošačima ponudi proizvode po najprihvatljivijim cijenama. Benzinske pumpe NE MORAJU biti mjesta skupe kupovine, a mi smo jedini koji to dokazuju. Ne dozvolite da zloupotrebljavaju Vaše povjerenje - neka ono bude ukazano onima koji znaju da ga cijene.

terminal

 

Firma HIFA-PETROL d.o.o. Sarajevo posjeduje četiri naftna terminala opremljena u skladu sa najnovijim svjetskim standardima. Pored toga što zadovoljavaju visoke tehnološke standarde, terminali ispunjavaju i najstrožije ekološke norme poslovanja, što još jednom potvrđuje dio naše misije, a to je očuvanje i briga o životnoj sredini. Naftni terminali se nalaze u Grudama, Mostaru, Tešnju i Vogošći te su u stanju skladištiti 3.350.000 litara, dok se plinski terminali ukupnog kapaciteta 600.000 litara nalaze u Mostaru i Tešnju.

transport

 

Vozni park naše firme trenutno je sastavljen od 29 voznih jedinica opremljenih za transport nafte i naftnih derivata, kao i plina. Pored navedenog, posjedujemo 17 automobila, dva kombija kao i kamion za transport ulja i peleta. Naše autocisterne su opremljene najsavremenijom opremom za eko-utovar naftnih derivata u skladu sa standardima EU kao i elektronskim brojilima. Kapacitet nosivosti ovih voznih jedinica se kreće od 10.000 do 36.000 litara. Uz pomoć pomenutog voznog parka, ali stručnog osoblja koje koordinira logistikom u mogućnosti smo da odgovorimo na sve urgentne i kompleksne zahtjeve koji se nameću od strane tržišta.

autopraonice

Naša firma u sklopu svojih poslovnih jedinica posjeduje tri vrste autopraonica i to:

     -Standardne autopraonice - opremljene za vanjsko i unutrašnje pranje vozila, poliranje, te dubinsko pranje vozila. Ove praonice su osposobljene za pranje putničkih i teretnih vozila, a usluge pranja za Vas obavlja osoblje firme HIFA-PETROL d.o.o. Sarajevo.

     -Samouslužne autopraonice - su praonice na kojima ste Vi u mogućnosti da operete svoje auto onako kako Vi to želite. Ipak, ukoliko trebate pomoć našeg stručnog osoblja oni će to za Vas da učine bez novčane naknade.

     -Automatske autopraonice- su osposobljene za vanjsko pranje putničkih vozila, poliranje i voskarenje. Radi se o najsavremenijoj tehnologiji koja je u potpunosti automatizovana i ne koristi ljudske resurse prilikom pružanja usluge pranja vozila.

vulkanizer

Vulkanizerske radnje raspolažu bogatom paletom putničkog i teretnog asortimana auto guma renomiranih svijetskih proizvođača. Sve vulkanizerske radnje su moderno opremljene za montažu, balansiranje i reparaciju auto guma za kompletan putnički program, dok su vulkanizerske radnje u Tešnju i Tesliću osposobljene i za montažu teretnog programa auto guma. Za kupce koji svoje auto gume kupe u našim vulkanizerskim radnjama montaža i balansiranje su gratis. Mini servisne radionice koje su operativne u sklopu gore navedenih benzinskih pumpi omogućavaju zamjene ulja, filtera i antifriza, za veliki broj različitih vrsta vozila. Za kupce koji ulja, filtere i antifriz kupe u našim trgovinama zamjena istih je gratis.

kafic

U želji da se što kvalitetnije upotpunimo asortiman usluga u našoj firmi, u okviru poslovnica za rad su osposobljeni kafići. Dok čekate da se na Vašem automobilu izvrši zamjena guma, ulja ili filtera, ili da se vaše vozilo opere u našoj autopraonici, Vi za to vrijeme u našim ugostiteljskim objektima možete da uživate u okusima kafe i drugih vrsta toplih napitaka, te osvježavajućih bezalkoholnih pića. Na svim benzinskim pumpama posjedujemo kafe aparate. Lokacije benzinskih pumpi koje u svom sastavu imaju kafiće su:

  - B.P. Vogošća                   Hotonj b.b., Vogošća
  - B.P. Vogošća 2                Igmanska b.b., Vogošća 2
  - B.P. Tešanj                      Bukva b.b., Tešanj
  - B.P. Zenica 2                   Zmaja od Bosne bb, Zenica
  - B.P. Rajlovac                   Zabrđe bb, Sarajevo
  - B.P. Gradačac                 Sarajevska bb, Gradačac

 

Become a member of Hifa Petrol
Facebook page

Follow the action, news and giveaway!
Visit us on Facebook »

/*
--> */
-------